Declaratia de Confidentialitate

Ne-am angajat să vă protejăm confidențialitatea. Nu vindem niciodată informațiile dvs. personale (inclusiv e-mail, nume sau demografie) niciunei companii terțe. Dacă ați ales să nu primiți newsletter-ul nostru, nu vă vom trimite niciodată e-mailuri nesolicitate. Dacă efectuați plata folosind un card de credit, puteți fi sigur de 110% că datele dvs. personale sunt în siguranță. Folosim o conexiune SSL (SSC) de criptare sigură de 256 biți în timpul procesului de finalizare, cu excepția companiei de transport care livrează comanda.

Distribuim adresa dvs. de transport și numărul de telefon numai companiei de transport. Vă păstrăm informațiile în bazele noastre de date pentru a face audituri, urmărirea clienților și reglementările bancare. Informațiile pe care le colectăm de la dvs. sunt utilizate doar pentru procesarea și expedierea comenzii dvs. Adresa dvs. de e-mail este utilizată doar pentru a vă oferi o confirmare a comenzii și un număr de urmărire. Numărul dvs. de telefon este utilizat pentru a vă contacta în caz de problemă cu îndeplinirea sau livrarea comenzii dvs.

Securitate
Acest site dispune de măsuri de securitate pentru a proteja pierderea, utilizarea necorespunzătoare și modificarea informațiilor aflate sub controlul nostru. Materialele sensibile sau personale sunt gestionate doar de angajați calificați și nu sunt păstrate în zonele deschise ale serverului nostru. Politicile noastre de securitate interzic, de asemenea, transferul de materiale personale, cum ar fi informațiile despre cont, cu excepția cazului în care acestea au fost criptate prin metode aprobate.

Alegerea /
Opt-out Magazinul nostru nu vinde informații despre clienți niciunei terțe părți. Vă păstrăm informațiile în bazele noastre de date în scopuri precum audituri, urmărirea clienților și reglementările bancare. Facem ocazional prin e-mail clienți despre oferte speciale privind cumpărăturile care se potrivesc nevoilor lor.

Toate informațiile trimise la loungesuceava.ro vor rămâne complet confidențiale.

Dacă aveți întrebări, îngrijorări sau comentarii cu privire la politica noastră de confidențialitate, am dori să știm, astfel încât să le putem adresa. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail la serviceonline.karen@gmail.com

Back